SMUKKE KABINER

Smukt & hyggeligt indrettede kabiner. 

Perfekte til at give dig den bedste oplevelse

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lækre skønhedsoase. Et holistisk univers af sundhed, skønhed & velvære.

I vores smukke skønhedssalon kan du nyde de lækreste behandlinger. Ren luksus for hud, krop & sjæl!

Vores skønne behandlinger og produkter emmer af luksus, kvalitet, lækre dufte, silkebløde konsistenser og ikke mindst effektivitet.

 

Alt er valgt med omtanke – og med hjertet.

Vi er stolte over at være forhandler af CARITA, SENSAI, ELEMIS, ARDEN PRO, Smith & Cult, bare Minerals, M2 Beaute og INTRACEUTICALS (Madonna-behandlingen), som alle er super lækre, anerkendte brands, du kun finder hos udvalgte kosmetologer og SPAs.

Vores ypperste brand CARITA, er en yderst eksklusiv serie, som tilbyder de ypperste kvalitetsprodukter og behandlinger der gør, at du kan kombinere øjeblikkelige resultater med optimal nydelse. Serien er en internationalt anerkendt og prestigefyldt serie til selektivt udvalgte hudplejeklinikker og SPAs. Vi er så stolte af at være en af dem!

VI etablerede salonen i 2010 i en del af familiens private bolig, og da drømmelokalerne på Lyshøj Alle 2C i Strandhuse, Kolding 5 år senere blev ledige, var vi ikke i tvivl om, at det var her salonen skulle leve videre. Siden er både udvalget af produkter & behandlinger vokset, og salonen er nu en af de mest eksklusive saloner i Danmark. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og forkæle dig i vores lækre skønhedsoase.

Skønne hilsner

Henriette Bering

BERING BEAUTY CARE

LIDT OM OS